Degustare de vin – Cramele Rhein Azuga, Manastirea Sinaia si Castelul Peles

Degustare de vin – Cramele Rhein Azuga, Manastirea Sinaia si Castelul PelesTurul include degustare de vin la renumitele Crame Rhein din Azuga si opriri la obiectivele turistice Manastirea Sinaia si Castelul Peles.

Manastirea Sinaia
Manastirea Sinaia a fost fondata de Printul Mihai Cantacuzino in anul 1695. Numele manastirii a fost inspirat de Manastirea Sinai de pe muntele Sinai. Sfantul lacas este cunoscut pentru picturile sale murale.

Castelul Peles
Castelul Peles a fost construit intre anii 1873 si 1883. Castelul este amplasat intr-o zona idilica din Muntii Carpati. A fost primul castel din lume alimentat in totalitate de curent electric. Incaperile castelului sunt insipate din diferite culturi ale lumii, decorul variind in functie de functionalitatea acestora (birouri, biblioteci, dormitoare, galerii de arta) sau in functie de stil (florentin, maur, frantuzesc).

Cramele Rhein & Cie Azuga 1892
Cramele sunt recunoscute ca fiind distribuitorul Curtii Regale a Romaniei in perioada interbelica. Aici veti descoperi povestea unui excelent vin spumant. In prezent, acesta este singurul loc unde se produce vin spumant dupa metoda traditionala. Pe data de 13 aprilie 2006 Cramele Rhein au relansat vechiul brand romanesc care se producea in trecut: Rhein Extra. In data de 27 aprilie, Cramele Halewood au primit titlul de “Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I”.

Detalii tur

Durata turului: 10 ore

Tarife:
65 euro/ persoana (pentru grup de 6 persoane)
99 euro/ persoana (pentru grup de 3 persoane)

Servicii incluse in tur:
transport, ghid specializat si 2 degustari de vin: Rhein Extra si Valea Prahovei

Servicii neincluse in tur:
intrarile la obiective turistice si taxele foto

Pentru mai multe detalii despre tururi in Romania, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@martintravel.ro sau la numarul de telefon: +4 031 827 0275.

Revervati-va turul