Inchirieri masini Evenimente

Pentru ca nevoile clientilor noastre sunt diferite, echipa Martin Travel a decis sa vina in intampinarea acestora cu servicii de inchiriere pe durata scurta. Vehiculele noastre pot fi inchiriate cu ora, iar soferii nostri va vor sta la dispozitie pe durata perioadei de inchiriere.

Acest program va ofera posibilitatea inchirierii unui mijloc de transport confortabil pentru calatorii scurte in localitate sau evenimente speciale.

Daca doriti sa va impresionati partenerii de afaceri, sa va surprindeti in mod placut viitoarea sotie si sa inchiriati o limuzina pentru nunta dvs. sau, pur si simplu, vreti sa beneficiati de o calatorie VIP intr-un vehicul de 5 stele, noi va stam la dispozitie cu o flota eleganta si soferi discreti.

Hourly/As Directed

Revervati-va transferul

Nu calatoriti des? Nici o problema! Trebuie doar sa completati formularul Rezervare Transfer. Nu aveti nevoie de un cont!

Pick Up City / Drop Off City
Va rugam sa specificati numai numele orasului, nu introduceti intreaga adresa.

Va puteti calcula singuri costul inchirierii unui vehicul pentru ca tarifele noastre pornesc de la 15EUR/ora. Suma aferenta inchirierii va fi platita in avans pe baza unui contract semnat de ambele parti. Daca durata inchirierii va fi depasita, diferenta de pret va fi retinuta din depozitul platit in momentul semnarii contractului.