Inchirieri masini pe termen lung

Aflati tarife & Rezervati

Data si Locatie Preluare :
Locatie Preluare :
Data Preluare :

Data si Locatie Predare :
Locatie Predare :

Data Predare :

Alte Informatii Necesare :
Varsta Sofer :

Tara Sofer :

Toate campurile sunt obligatorii.

Verifica disponibilitatea
Inchirierea unei masini pe termen lung in Bucuresti aduce cu sine un angajament pe termen lung din partea companiei Martin Travel. Indiferent de perioada pentru care doriti sa va inchiriati masina, Martin Travel isi asuma responsabilitatea de a oferi asistenta non-stop clientilor si de a ii ajuta in a solutiona orice problema intervenita pe durata inchirierii masinii.

Compania noastra pune la dispozitia clientilor masini fiabile si moderne. Automobilele pe care le puteti gasi in flota companiei sunt verificate periodic si va garanteaza un sejur lipsit de stres din punct de vedere al mijlocului de transport.

Martin Travel are ca scop oferirea clientilor care doresc sa inchirieze o masina pe termen lung cel mai bun pret de pe piata la momentul rezervarii. Compania noastra este cunoscuta pentru tarifele mici practicate si standardele inalte.

Long term Car Rental
Daca decideti sa petreceti o perioada mai lunga in Bucuresti, atunci inchirierea unei masini pe termen lung este solutia perfecta pentru a va deplasa in oras. Astfel va veti bucura de libertatea de a ajunge oriunde doriti fara a va mai face griji in privinta mijloacelor de transport in comun sau a tarifului taxiurilor, si veti beneficia de cele mai bune oferte Martin Travel. Clientii nostri fideli vor primi intotdeauna cele mai avantajoase oferte.

Pentru a va asigura ca inchirierea masinii va fi finalizata cu succes, va rugam sa ne oferiti toate informatiile cerute in formularul de comanda. Vrem sa ne asiguram ca veti primi exact masina pe care o doriti si cea mai buna oferta ce o insoteste. Daca, pe parcursul perioadei de inchiriere, vor aparea schimbari in programul dvs. si veti avea nevoie sa aduceti modificari rezervarii, va rugam sa ne informati cat mai curand. Vom avea grija sa gasim cea mai buna solutie pentru dvs.

Compania Martin Travel va fi intotdeauna alaturi de dvs.! Va oferi asistenta 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, pentru a ne asigura ca nu aveti motive sa va ingrijorati. Bucurati-va de sejurul dvs. in Bucuresti si de libertatea pe care o aduce inchirierea unei masini.