Rent a car Bucuresti

Aflati tarife & Rezervati

Data si Locatie Preluare :
Locatie Preluare :
Data Preluare :

Data si Locatie Predare :
Locatie Predare :

Data Predare :

Alte Informatii Necesare :
Varsta Sofer :

Tara Sofer :

Toate campurile sunt obligatorii.

Verifica disponibilitatea
Nu lasati pe nimeni sa va aleaga drumul pe care trebuie sa il urmati! Inchiriati o masina in Bucuresti si calatoriti in ritmul pe care il doriti. Calatoriile dvs. vor fi mult mai placute daca alegeti sa inchiriati o masina. Martin Travel este aici pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna masina pentru dvs.

Compania noastra ofera asistenta 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru ca dvs. sa va bucurati de siguranta si confort pe durata intregii perioadei de inchirierii a automobilului ales. Flota noastra include o gama variata de vehicule pentru orice tip de grup. De la masini economy la microbuze, Martin Travel are exact tipul de masina pe care il cautati.

Va recomandam sa inchiriati o masina inainte de sosirea dvs. in Bucuresti. In acest mod, veti putea economisi bani si veti avea prioritate in alegerea tipului de masina dorit. Ofertele noastre sunt cele mai bune de pe piata din Bucuresti. Daca aveti dubii in privinta acestui aspect, puteti oricand sa ne contactati, iar noi va vom convinge de acest lucru.

In cazul in care nu aveti timp pentru a va inchiria o masina inainte de sosirea in Bucuresti, nu trebuie sa va faceti griji in privinta ofertei disponibile. Compania Martin Travel este situata chiar in interiorul Aeroportului Otopeni si este pregatita sa va intampine cu oferte last minute foarte avantajoase.

Nu veti gasi costuri suplimentare sau ascunse in ofertele noastre! Totul este prevazut in termeni clari, contractele noastre incluzand toate detaliile ofertei. In cazul in care aveti neclaritati in privinta clauzelor contractuale, nu ezitati sa ne contactati. Va vom oferi raspunsuri la toate intrebarile.

Inchirierea unei masini va aduce intotdeauna libertatea de a va crea propriul itinerar si de a va simti confortabil pe durata intregii calatorii. Martin Travel se va asigura ca veti primi masina aleasa si ca va veti bucura de cele mai bune servicii.

Masini de Inchiriat

Masini de Inchiriat Bucuresti
Alegeti masina perfecta pentru calatoria dvs. Martin Travel ofera servicii de inchirieri auto accesibile tuturor.
Mai mult »

Inchiriere termen lung

Inchirieri masini pe termen lung
Cu aceasta optiune, compania Martin Travel vine in intampinarea persoanelor fizice si companiilor cu servicii de inchirieri auto pe termen lung.
Mai mult »

Inchirieri auto ieftine

Masini de inchiriat Bucuresti ieftine
Oferim o varietate de modele de vehicule care va vor intalni atat standardele de confort cat si limitele bugetului.
Mai mult»

Inchirieri auto de lux

Inchirieri auto lux Bucuresti
aca doriti sa va beneficiati de servicii de transfer de lux, va recomandam sa alegeti un automobil din flota noastra destinata celor mai pretentiosi clienti.Mai mult »

Flota Auto

Flota Auto
Verificati aceasta sectiune pentru a descoperi vehiculul ideal pentru bugetul dvs. Veti gasi o gama variata de vehicule.
Mai mult »

Inchirieri – Termeni si conditii

Automobile Rrental Agreement
Inainte de a ne trimite formularul, va rugam sa verificati daca indepliniti toate conditiile cerute pentru inchirierea unui vehicul. Va recomandam sa cititi sectiunea Conditii si termeni inchirieri auto. Pentru a afla mai multe despre Politica de confidentialitate a companiei Martin Travel click aici.