Transfer

Permiteti-ne sa va insotim de la aeroport pana la hotelul dvs. sau la orice alta locatie din Bucuresti. Compania Martin Travel va pune la dispozitie servicii de transfer, astfel ca nu veti avea nici un motiv sa va ingrijorati in privinta transportului dvs. de la si la Aeroportul International Henri Coanda (Aeroportul Otopeni).

Oferim cele mai bune servicii de transfer pentru ca flota noastra auto este intotdeauna in stare perfecta de functionare, iar soferii nostri sunt profesionisti si au o experienta vasta in domeniu. Clienti de pretutindeni care au ales sa foloseasca serviciile Martin Travel s-au declarat absolut incantati de serviciile companiei noastre.

Echipa noastra este intotdeauna pregatita sa va conduca oriunde aveti nevoie sa ajungeti. Fie ca este o locatie din Bucuresti sau din orice alt oras, aveti garantia ca veti ajunge acolo rapid si in siguranta. Flota noastra include vehicule moderne de toate tipurile. Astfel ca, indiferent de numarul de pasageri pentru care doriti sa rezervati un transfer, compania noastra va va pune la dispozitie exact tipul de vehicul potrivit. De la automobile sedan la microbuze si autocare, Martin Travel are o flota completa.

Va rugam sa ne contactati cu cel putin o zi inaintea datei transferului dvs. De asemenea, va rugam sa va asigurati ca ne furnizati toate informatiile necesare pentru rezervarea dvs. Va vom trimite un raspuns imediat si va vom ajuta sa gasiti vehiculul potrivit. Compania Martin Travel va intampina atat cu oferte early booking, cat si cu oferte last minute, astfel ca, indiferent de momentul in care alegeti sa va faceti rezervarea, puteti fi siguri ca veti beneficia de cele mai bune oferte.

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau ne puteti vizita la sediul nostru din incinta Aeroportului International Henri Coanda. Suntem intotdeauna aici pentru a va ajuta sa va gasiti cel mai bun mijloc de transport pentru transferul dvs. Compania Martin Travel ofera asistenta non-stop pe durata perioadei contractuale,pentru ca dvs. sa aveti mereu acces la serviciile noastre.

Revervati-va transferul

Nu calatoriti des? Nici o problema! Trebuie doar sa completati formularul Rezervare Transfer. Nu aveti nevoie de un cont!

Pick Up City / Drop Off City
Va rugam sa specificati numai numele orasului, nu introduceti intreaga adresa.

Transfer Aeroport

Transfer Bucuresti Aeroport Otopeni
Martin Travel este intotdeauna alaturi de dvs. pentru a va pune la dispozitie servicii de transfer de la si la aeroport. Rezervati-va transferul cu noi.
Mai mult »

Servicii transport privat

Servicii transport privat
Indiferent de destinatia aleasa pentru a calatori, in Bucuresti sau oriunde in tara, soferii Martin Travel sunt pregatiti.
Transferuri in Bucuresti »
Transferuri in Romania »

Programe Corporate

Programe Corporate
Vehicule exclusive pentru afacerea dvs. de succes.
Mai mult »

Pe ora/La cerere

Pe ora/La cerere
Aveti nevoie de un vehicul pentru o perioada scurta de timp? Avem o oferta pentru dvs.
Mai mult »

Flota Transfer

Flota Transfer
Fie ca aveti nevoie de o masina economy sau o limuzina, Martin Travel va pune la dispozitie vehiculul ideal.
Mai mult »