Transfer aeroport Otopeni

Martin Travel este una dintre companiile de top in domeniul serviciilor de transfer pe teritoriul Romaniei. Ne mandrim cu faptul ca am fost intotdeauna in relatii extraordinare cu clientii nostri si ca nu le-am dezamagit asteptarile. Clientii nostri sunt intotdeauna pe primul loc pe lista prioritatilor si, de aceea, facem absolut tot posibilul pentru a le ofer servicii de calitate.

Martin Travel are o flota auto moderna si se bazeaza pe serviciile unor soferi profesionisti. Nici unul dintre clientii nostri nu va avea motive de ingrijorare in ceea ce priveste transferul de la Aeroportul Otopeni la orice destinatie din Bucuresti sau din tara.

Bucharest Airport Transfer

Revervati-va transferul

Nu calatoriti des? Nici o problema! Trebuie doar sa completati formularul Rezervare Transfer. Nu aveti nevoie de un cont!

Pick Up City / Drop Off City
Va rugam sa specificati numai numele orasului, nu introduceti intreaga adresa.

Fie ca alegeti sa ne sunati sau sa ne vizitati la sediul nostru din incinta Aeroportului International Henri Coandap (Aeroportul Otopeni) puteti fi siguri ca va vom raspunde intotdeauna apelului. Echipa noastra este disponibila 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, pentru ca avem intotdeauna in vedere nevoile clientilor Martin Travel. Cu un singur telefon sau de la prima vizita in biroul nostru veti avea posibilitatea de a va finaliza rezervarea transferului in orice colt al Bucurestiului sau Romaniei.

Soferii nostri va vor lua din fata Aeroportului Otopeni sau a Aeroportului International Aurel Vlaicu (Aeroportul Baneasa) pentru a va transfera la destinatia aleasa. De asemenea, puteti sa ne contactati si pentru transferul la aeroport, in momentul in care sejurul dvs. in Romania ajunge la final.

Nu ezitati sa luati legatura cu noi daca doriti sa va rezervati transferul de la si la unul dintre aeroporturile din Bucuresti sau daca, pur si simplu, doriti sa aflati mai multe informatii despre serviciile noastre. Va stam la dispozitie mereu!

Transport aeroport Otopeni

Autovehiculele puse la dispozitie de Martin Travel pentru a asigura transportul de persoane de la Aeroportul Otopeni la orice adresa din Bucuresti sau din tara sunt intotdeauna fiabile si in stare perfecta de functionare. Compania noastra este dedicata oferirii celor mai bune servicii in domeniu, astfel ca flota noastra auto include doar autovehicule noi, ce au toate inspectiile tehnice la zi si toate facilitatile functionabile.

Fiecare autovehicul este echipat cu aer conditionat, sistem de incalzire, scaune confortabile si alte facilitati moderne menite a asigura o calatorie placuta tuturor pasagerilor. Soferii nostri cunosc toate rutele din oras si din tara si vor putea sa va duca la destinatie evitand aglomeratia si blocajele in trafic.