Tur Valea Prahovei

Tur Valea PrahoveiTurul Vaii Prahovei include opriri la cele mai frumoase atractii din Romania, atractii renumite in intreaga lume:

Manastirea Sinaia, Castelul Peles, Castelul Bran (Castelul lui Dracula), Cetatea Rasnov, Brasov (Biserica Neagra si tur scurt al orasului vechi)

Manastirea Sinaia
Manastirea Sinaia a fost fondata de Printul Mihai Cantacuzino in anul 1695. Numele manastirii a fost inspirat de Manastirea Sinai de pe muntele Sinai. Sfantul lacas este cunoscut pentru picturile sale murale.

Castelul Peles
Castelul Peles a fost construit intre anii 1873 si 1883. Castelul este amplasat intr-o zona idilica din Muntii Carpati. A fost primul castel din lume alimentat in totalitate de curent electric. Incaperile castelului sunt insipate din diferite culturi ale lumii, decorul variind in functie de functionalitatea acestora (birouri, biblioteci, dormitoare, galerii de arta) sau in functie de stil (florentin, maur, frantuzesc).

Castelul Bran
Cunoscut si ca fosta resedinta a lui Dracula, castelul este situat la granita dintre Transilvania si Muntenia. A fost folosit pentru prima data in anul 1378 impotriva ofensivei Imperiului Otoman, iar mai tarziu a devenit punct vamal intre Transilvania si Muntenia.

Brasov
Orasul Brasov este al 8-lea oras ca marime din Romania. Este inconjurat de Carpatii Meridiani, facand parte din regiunea Transilvaniei. Orasul este renumit pentru gazduirea Festivalului International de Muzica Cerbul de Aur si pentru Biserica Neagra.

Biserica Neagra
Biserica Neagra a fost construita de comunitatea germana a orasului Brasov si este principalul monument gotic al tarii. De asemenea, este cel mai mare si cel mai important lacas luteran din regiune.

Detalii tur

Durata totala a turului: 12 ore

Tarife:
75 euro/persoana (pentru grup de 6 persoane)
109 euro/persoana (pentru grup de 3 persoane)

Servicii incluse in tur:
transport si ghid specializat

Servicii neincluse in tur:
intrarile la obiective turistice si taxele foto

Pentru mai multe detalii despre tururi in Romania, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@martintravel.ro sau la numarul de telefon: +4 031 827 0275.

Revervati-va turul