Turul orasului Bucuresti

Turul orasului BucurestiRezervati un tur al orasului Bucuresti daca vreti sa descoperiti cele mai importante atractii ale capitalei Romaniei. Ghidul nostru turistic va va relata povesti fascinante despre fiecare obiectiv turistic pe care il veti vizita si va va impartasi din secretele fiecarei atractii.

Sunt atat de multe atractii interesante in Bucuresti incat probabil nu veti avea timp sa le descoperiti pe toate singuri. Lasati-ne sa va venim in intampinare cu un tur complet al Bucurestiului, un tur ce va va ajuta sa economisiti timp si bani. Compania Martin Travel va pune la dispozitie un tur interesant al Bucurestiului si va ofera acces la cele mai frumoase atractii din oras. Turul orasului Bucuresti include opriri la urmatoarele obiective turistice:

Piata Universitatii, Piata Romana, Piata Victoriei, Televiziunea Romana, Palatul Prezidential, Piata Constitutiei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Bulevardul Victoriei, Ateneul Roman, Piata Revolutiei, Opera Romana, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piata Presei Libere, Bulevardul Gen. Kiseleff

Punctul de plecare al turului poate fi locatia hotelului dvs. sau orice alt loc preferati dvs. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati locatia de unde doriti sa plecati, iar soferul si ghidul nostru vor veni sa va intampine. Aceleasi detalii sunt valabile si pentru locatia unde va veti intoarce.

Martin Travel va poate oferi oferte promotionale si reduceri. Pentru mai multe detalii referitoare la tururi, va rugam sa ne contactati la adresa contact@martintravel.rom. Va vom oferi toate detaliile de care aveti nevoie pentru a va rezerva un tur in Romania.

Detalii tur

Durata turului: 4 ore

Tarife:
Mercedes E Classe: 150 euro/tur (grup 2-3 persoane);
Mercedes Vitto: 240 euro/tur (grup 4-6 persoane)

Servicii incluse in tur:
transport si ghid turistic

Servicii neincluse in tur:
taxe de intrare si taxe foto

Documente pe care TREBUIE sa le aveti la dvs.:
pasaportul sau cartea de identiate pentru vizita Palatului Parlamentului

La cerere, turul orasului Bucuresti poate fi personalizat in functie de preferintele personale si de programul dvs.

Revervati-va turul